Workshop Moment Design.

Onlangs maakte ik voor het eerst kennis met Moment Design. De Canadese fotograaf Jash de Rox, ontwikkelde een techniek voor fotografen die toepasbaar is bij het fotograferen van koppels en gezinnen. Het is een manier van werken tijdens de fotoshoot, maar vooral ook een manier van ‘zien’ voor de fotograaf. Het is eigenlijk heel simpel, Moment Design gaat over connectie, het maken van plezier en het delen van liefde tijdens de fotoshoot.

Op 16 juni was het erg gezellig aan mijn keukentafel. Met nog 6 andere collega-fotografen volgde ik de introductie workshop van Moment Design, gegeven door Cynthia de Jong Fotografie. In de ochtend vertelde Cynthia over de theorie die achter Moment Design schuil gaat. In de middag konden wij gelijk in de praktijk ervaren hoe je Moment Design tijdens de fotoshoot kan toepassen. Het was een erg gave en leerzame dag! In september start ik met de Moment Design opleiding, die ik hopelijk eind dit jaar kan afsluiten met een certificering. Wat zie ik er naar uit om weer te investeren in onderwijs, en dus in mijzelf als fotograaf ;-).

Moment Design tijdens een fotoshoot is:
Waardevol, spontaan, ongedwongen, stralen, genieten, herinneringen, puur, ontspannen, liefdevol, echte emoties en nog veel meer…

© Hanneke Bloem Fotografie I Natuurlijk licht, fris, puur én kleurrijk I Met spontaniteit en veel enthousiasme gemaakt.

Spring naar toolbar