Weddingshoot Bohemian Chic.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: de styled weddinshoot Bohemian Chic. Na weken van voorbereiding met 2 collega fotografen en hulp van meerdere leveranciers uit de regio Zwolle was alles tot in de puntjes geregeld. Prachtige bruidsboeketten, een prachtig bedekte tafel, een naked weddingcake én schitterende bruidsjurken. Alsof ik belande in een real wedding.

Nadat de scene volledig was ingericht en de bruiden prachtig waren opgemaakt kon ik de sfeer van deze ‘bruiloft’ prachtig in beeld brengen. We fotografeerden 2 koppels, met beiden hun eigen stijl qua kleding, make up en bloemen. De bloemen waren overigens indrukwekkend mooi. Alle kleuren waren met zo veel zorg bij elkaar gezocht. Een schitterende aanvulling voor deze bruidsreportage.

Met deze ‘styled wedding’ krijgen mijn bruidsparen een goed beeld van de mogelijkheden binnen de regio Zwolle voor hun huwelijksdag. Ik zal dan ook de leveranciers die mee werkten aan deze weddingshoot benoemen in deze blog. Ik beveel ze jullie van harte aan!

De leveranciers uit de regio
Styling: Trouwen met Martine
Bruidsboeket 1 en tafelboeket: Natuurlijk Rosalie
Bruidsboeket 2 en hangend boeket: Ruach Style
Bruidstaart: Joh’s taarten
Haarstyling: Salon Just You
Make-up: Vanessa Martis
Videograaf: Jeroen Strijker
Bruidsjurken: La Bella Blanca
Bruidsfotograaf: Hanneke Bloem Fotografie

© Hanneke Bloem Fotografie I Natuurlijk licht, fris, puur én kleurrijk I Met spontaniteit en veel enthousiasme gemaakt.

Spring naar toolbar