Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie.

Wow, jullie gaan trouwen! Jullie trouwdag. Een dag om nooit te vergeten! Een dag vól geweldige liefdesmomenten waaraan je later nog vaak terug zult denken. Zeker met de foto’s die ik als trouwfotograaf voor jullie maak! Met mijn fotocamera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment. Het resultaat is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die ertoe doen. Als trouwfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s.

Hanneke Bloem Fotografie

Voorbereiding
De voorbereiding begint met een vrijblijvende kennismaking in mijn woonplaats Zwolle. Onder het genot van een kop koffie nemen we jullie huwelijksdag door en vertel ik jullie graag meer over Hanneke Bloem Fotografie. Samen bespreken we jullie wensen voor de bruidsfotografie en aan de hand daarvan ontvangen jullie een offerte. Een week voor jullie trouwdag plannen wij een afspraak om het definitieve draaiboek en de laatste belangrijke punten van jullie bruiloft door te nemen.

Preweddingshoot
Het is mogelijk om een pre-weddingshoot te plannen. Op een prachtige romantische buitenlocatie leren wij elkaar tijdens de pre-weddingshoot nog beter kennen. Ook is het voor jullie prettig om alvast te ervaren hoe het is om ‘het middelpunt’ te zijn.

De bruiloft
Jullie genieten en ík zoek voortdurend naar intense momenten. Een liefdevolle blik, een traan met emotie, kinderen die ravotten, een prachtige glimlach. Terwijl jullie samen jullie trouwdag beleven vang ik deze in een schitterend beeld.

Niet alleen emoties, maar ook de sfeer leg ik vast. Zoals jouw prachtige trouwjurk, het met zorg uitgezochte bruidsboeket, die stoere trouwauto en de feestelijke locatie met de kleurrijke bloemen. 

Hanneke Bloem Fotografie

Na de bruiloft
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Jullie zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar de eerste beelden. Daarom ontvangen jullie binnen een aantal werkdagen een preview van jullie geweldige dag. De complete bruidsreportage ontvangen jullie binnen zes weken.

Hanneke Bloem Fotografie

“Alweer bijna een jaar geleden werd de dag van ons leven vastgelegd door Hanneke en wat genieten we nog steeds van de foto’s!
Bij het zien van de foto’s herbeleven we de dag iedere keer opnieuw. Ze heeft alle momenten feilloos weten
vast te leggen met haar gevoel voor detail en perfectionisme. Naast haar professionele kijk op fotograferen is
Hanneke ook een super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.
Wij beleven Hanneke dan ook absoluut aan als fotograaf!”

– Rutger & Marjolein –

Hanneke Bloem Fotografie

Investering
Een bruiloft organiseren is heel gaaf, maar het kost ook veel tijd en energie. Daarom help ik jullie graag een handje. Om deze reden heb ik een aantal pakketten samengesteld die in overleg volledig aan jullie wensen aangepast kan worden.

De pakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren fotografie, een exclusief trouwalbum of een pre-weddingshoot.

Trouwalbum
Naast jullie trouwfotograaf ontwerp ik graag een mooi en exclusief trouwalbum voor jullie, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie bijzondere trouwdag. Iets waar jullie, jullie kinderen en kleinkinderen, jaren later nog van kunnen genieten. Lees hier meer over de prachtige handgebonden kwaliteitsalbums van Hanneke Bloem Fotografie.

Hanneke Bloem Fotografie

Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie al een trouwdatum? Check jullie trouwdatum en ik laat je snel weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Unplugged wedding bij Hanneke Bloem Fotografie.

Er is steeds meer animo voor unplugged weddings. Waar ga jij voor?

Je hebt speciaal voor je huwelijk een professionele fotograaf ingehuurd, maar tegenwoordig heeft iedereen een smartphone met camera. Vrienden en familie willen jullie – goedbedoeld – ook graag vastleggen. Van alle kanten word je gefotografeerd, maar had je daar niet een fotograaf voor? En is het niet de bedoeling dat jullie geliefden gewoon lekker genieten tijdens jullie trouwdag? Dat is de reden dat in Amerika het fenomeen ‘unplugged weddings’ is ontstaan.

Weg met de mobieltjes.
Maar er is meer… Moeders van bruiden die het liefst elk moment vast leggen: “Ga nu eens zitten mam, je moet ook genieten van de dag.” Geliefden horen niet met fotografie bezig te zijn, ze horen onbekommerd te genieten. Los nog van wat voor impact het heeft op mijn fotografie. En dat is waarom ik bruidsparen tijdens een kennismakingsgesprek vertel over de unplugged weddings: bruiloften waar mobieltjes en camera’s uit den boze zijn. Waar foto’s en video’s uitsluitend worden gemaakt door de professionals.

Unplugged wedding: daarom.
Zoals je hiernaast kunt zien, kan je er op een niet-unplugged wedding best creatief mee omgaan met de aanwezigheid van mobieltjes en camera’s. Toch zijn er momenten waarop het wel heel vervelend wordt. Hieronder twee voorbeelden, zodat je een bewuste keuze kunt maken over of jullie voor een unplugged wedding willen gaan:

  • Op het moment dat jullie elkaar het jawoord of dé kus geven, heb ik mijn camera zo ingesteld dat het naast het jawoord en dé kus ook nog eens dé perfecte foto wordt. Helaas: oom Jan besluit ook een foto te maken. Met flits uiteraard, want dat bepaalt zijn compact camera voor hem. Het gevolg: oom Piet heeft een leuke foto van jullie, maar die van mij is overbelicht.
  • Ik ben dol op kerkelijke huwelijken. Een mooi lang gangpad met links en rechts bankjes. Een van mijn favoriete shots is het bruidspaar van voren, of van de zijkant. Steeds meer wordt dit lastig omdat vrienden en familie in het gangpad met camera of mobieltje foto’s maken.

Tot slot.
Daar sta je dan in je mooie jurk. Vrienden zetten je fanatiek op de foto met hun mobiel. Leuk! Maar vijf minuten later staat deze foto al op Facebook, ruim voor de avondgasten jou hebben gezien. Steeds meer hoor ik bruidsparen aan hun gasten vragen of ze alsjeblieft nog geen foto’s online willen plaatsen. Ze willen het als verrassing houden voor vrienden. Begrijpelijk.

Bovenstaande situatie voorkom je eenvoudig door aan te geven dat jouw bruiloft unplugged is. En mocht je je bruidsfotografie door mij laten verzorgen dan heb je binnen een paar dagen een aantal officiële trouwfoto’s die je zelf kunt plaatsen!

Ik wil jullie als bruidspaar er graag over na laten denken wat jullie willen op jullie bruiloft. 

Unplugged wedding of toch niet: wat wordt het voor jou? Ga je voor de unplugged? Gebruik dan gerust het symbooltje hierboven voor je trouwkaart.

Spring naar toolbar