Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie.

Wow, jullie gaan trouwen! Jullie trouwdag. Een dag om nooit te vergeten! Een dag vól geweldige liefdesmomenten waaraan je later nog vaak terug zult denken. Zeker met de foto’s die ik als trouwfotograaf voor jullie maak! Met mijn fotocamera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment. Het resultaat is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die ertoe doen. Als trouwfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s.

Hanneke Bloem Fotografie

Voorbereiding
De voorbereiding begint met een vrijblijvende kennismaking in mijn woonplaats Zwolle. Onder het genot van een kop koffie nemen we jullie huwelijksdag door en vertel ik jullie graag meer over Hanneke Bloem Fotografie. Samen bespreken we jullie wensen voor de bruidsfotografie en aan de hand daarvan ontvangen jullie een offerte. Een week voor jullie trouwdag plannen wij een afspraak om het definitieve draaiboek en de laatste belangrijke punten van jullie bruiloft door te nemen.

Preweddingshoot
Het is mogelijk om een pre-weddingshoot te plannen. Op een prachtige romantische buitenlocatie leren wij elkaar tijdens de pre-weddingshoot nog beter kennen. Ook is het voor jullie prettig om alvast te ervaren hoe het is om ‘het middelpunt’ te zijn.

De bruiloft
Jullie genieten en ík zoek voortdurend naar intense momenten. Een liefdevolle blik, een traan met emotie, kinderen die ravotten, een prachtige glimlach. Terwijl jullie samen jullie trouwdag beleven vang ik deze in een schitterend beeld.

Niet alleen emoties, maar ook de sfeer leg ik vast. Zoals jouw prachtige trouwjurk, het met zorg uitgezochte bruidsboeket, die stoere trouwauto en de feestelijke locatie met de kleurrijke bloemen. 

Hanneke Bloem Fotografie

Na de bruiloft
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Jullie zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar de eerste beelden. Daarom ontvangen jullie binnen een aantal werkdagen een preview van jullie geweldige dag. De complete bruidsreportage ontvangen jullie binnen zes weken.

Hanneke Bloem Fotografie

“Alweer bijna een jaar geleden werd de dag van ons leven vastgelegd door Hanneke en wat genieten we nog steeds van de foto’s!
Bij het zien van de foto’s herbeleven we de dag iedere keer opnieuw. Ze heeft alle momenten feilloos weten
vast te leggen met haar gevoel voor detail en perfectionisme. Naast haar professionele kijk op fotograferen is
Hanneke ook een super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.
Wij beleven Hanneke dan ook absoluut aan als fotograaf!”

– Rutger & Marjolein –

Hanneke Bloem Fotografie

Investering
Een bruiloft organiseren is heel gaaf, maar het kost ook veel tijd en energie. Daarom help ik jullie graag een handje. Om deze reden heb ik een aantal pakketten samengesteld die in overleg volledig aan jullie wensen aangepast kan worden.

De pakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren fotografie, een exclusief trouwalbum of een pre-weddingshoot.

Trouwalbum
Naast jullie trouwfotograaf ontwerp ik graag een mooi en exclusief trouwalbum voor jullie, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie bijzondere trouwdag. Iets waar jullie, jullie kinderen en kleinkinderen, jaren later nog van kunnen genieten. Lees hier meer over de prachtige handgebonden kwaliteitsalbums van Hanneke Bloem Fotografie.

Hanneke Bloem Fotografie

Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie al een trouwdatum? Check jullie trouwdatum en ik laat je snel weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Trouwalbum van Hanneke Bloem Fotografie.

Een trouwalbum maakt een bruidsreportage helemaal af. Graag neem ik jullie werk uit handen door een album voor jullie te ontwerpen. Ik heb gekozen voor een leverancier die alleen aan fotografen de prachtigste handgebonden kwaliteitsalbums levert met mooi dik mat fine-art fotopapier. De foto’s kunnen door de naad heen geprint worden op vlakliggende pagina’s, waardoor de foto’s het beste tot hun recht komen. Tussen de fotobladen wordt gebruik gemaakt van 1 mm pvc, dat er voor zorgt dat de pagina’s kaarsrecht liggen en voorkomt dat de pagina’s op de langere termijn krom gaan trekken. Het is mogelijk zelf de omslag van het trouwalbum samen te stellen: linnen, kunstleder óf echt leer.

Trouwalbum bij Hanneke Bloem Fotografie

Trouwalbum bij Hanneke Bloem Fotografie

Trouwalbum bij Hanneke Bloem Fotografie

Welk trouwalbum je ook kiest, je krijgt het altijd te zien voor het naar de drukker gaat. Jullie mogen na het eerste ontwerp eventuele wijzigingen doorgeven. We zorgen er samen voor dat jullie favoriete foto’s een mooie plek krijgen in het album, zodat het album helemaal naar jullie wens is. Als het ontwerp door jullie is goedgekeurd kan de leverancier aan de slag. Nadat de spreads geprint en gedroogd zijn, wordt het boekblok gebonden. Tot slot wordt de cover geproduceerd en is het album klaar om naar jullie verzonden te worden. De investering voor een high quality fine art wedding album (25 x 25 cm) is € 450,-. Dit is inclusief 20 spreads, 1 embossing regel én luxe bewaarbox. Eerlijk is eerlijk. Het is best een investering, maar dan heb je wel een handgemaakt kwaliteitsalbum vol met herinneringen van jullie trouwdag!

Zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid of willen jullie mij beter leren kennen onder het genot van een kop koffie? Neem gerust contact met mij op.

Spring naar toolbar