Trouwalbum van Hanneke Bloem Fotografie.

Een trouwalbum maakt een bruidsreportage helemaal af. Graag neem ik jullie werk uit handen door een album voor jullie te ontwerpen. Ik heb gekozen voor een leverancier die alleen aan fotografen de prachtigste handgebonden kwaliteitsalbums levert met mooi dik mat fine-art fotopapier. De foto’s kunnen door de naad heen geprint worden op vlakliggende pagina’s, waardoor de foto’s het beste tot hun recht komen. Tussen de fotobladen wordt gebruik gemaakt van 1 mm pvc, dat er voor zorgt dat de pagina’s kaarsrecht liggen en voorkomt dat de pagina’s op de langere termijn krom gaan trekken. Het is mogelijk zelf de omslag van het trouwalbum samen te stellen: linnen, kunstleder óf echt leer.

Trouwalbum bij Hanneke Bloem Fotografie

Trouwalbum bij Hanneke Bloem Fotografie

Trouwalbum bij Hanneke Bloem Fotografie

Welk trouwalbum je ook kiest, je krijgt het altijd te zien voor het naar de drukker gaat. Jullie mogen na het eerste ontwerp eventuele wijzigingen doorgeven. We zorgen er samen voor dat jullie favoriete foto’s een mooie plek krijgen in het album, zodat het album helemaal naar jullie wens is. Als het ontwerp door jullie is goedgekeurd kan de leverancier aan de slag. Nadat de spreads geprint en gedroogd zijn, wordt het boekblok gebonden. Tot slot wordt de cover geproduceerd en is het album klaar om naar jullie verzonden te worden. De investering voor een high quality fine art wedding album (25 x 25 cm) is € 450,-. Dit is inclusief 20 spreads, 1 embossing regel én luxe bewaarbox. Eerlijk is eerlijk. Het is best een investering, maar dan heb je wel een handgemaakt kwaliteitsalbum vol met herinneringen van jullie trouwdag!

Zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid of willen jullie mij beter leren kennen onder het genot van een kop koffie? Neem gerust contact met mij op.

Spring naar toolbar