Over Hanneke Bloem.

—-

Wat leuk dat je meer wilt weten over de fotograaf achter Hanneke Bloem Fotografie. Hanneke is mijn naam en ik mag een gezin zijn met mijn 3 liefsten. Mijn man, zoon en dochter.

Al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik dol op het vastleggen van momenten. Momenten die schattig zijn. Momenten die vol liefde zijn. Momenten met plezier. Ik wil ze zo graag blijven omarmen. Dit kan niet fysiek. Het leven draait in een sneltempo door. Daarom leg ik het graag vast in een beeld. Zo blijft de herinnering aan dat moment – van klein zijn, van liefde en het moment met plezier – levend.

Naast dat ik graag herinneringen fotografeer ben ik ook creatief. Mijn creativiteit kan ik echt laten gaan in het nabewerken van een fotoreportage. Hierin ‘speel’ ik met kleur, contrast, compositie enzo. Met ruim 15 jaar secretaresse-ervaring én omdat ik van mensen en liefdevolle momenten hou, was het voor mij in 2015 duidelijk. Mijn talenten ga ik inzetten voor een ander. Ik ga mijn eigen onderneming starten. Ik word fotograaf.

In de afgelopen jaren heb ik mij door ontwikkeld op het gebied van fotografie. Zo volgde ik de basisopleiding aan de fotovakschool, deed ik een workshop bruidsfotografie bij bruidsfotograaf Peter Lammers, een 1 op 1 mentoringssessie bij fotograaf Helga klein en een workshop Magie van het licht bij fotograaf Willie Kers. In 2018 volgde ik de opleiding Moment Design en werd ik intensief begeleid op het gebied van bruidsfotografie, door bruidsfotograaf Luther Hartog.

In mijn vrije tijd zoek ik samen met mijn gezin graag de natuur op. Maak ik graag reizen met hen, en ontdek ik al het moois in de wereld. Uiteraard niet zonder dit vast te leggen in beelden die ik altijd kan blijven omarmen.

—-

Ik maak voor jou, voor je man of vrouw, je gezin of voor jouw familie ook graag een beeldenreeks aan fijne momenten die je kan blijven herinneren.
Neem je contact met mij op?

Spring naar toolbar