Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie.

Wow, jullie gaan trouwen! Jullie trouwdag. Een dag om nooit te vergeten! Een dag vól geweldige liefdesmomenten waaraan je later nog vaak terug zult denken. Zeker met de foto’s die ik als trouwfotograaf voor jullie maak! Met mijn fotocamera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment. Het resultaat is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die ertoe doen. Als trouwfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s.

Hanneke Bloem Fotografie

Voorbereiding
De voorbereiding begint met een vrijblijvende kennismaking in mijn woonplaats Zwolle. Onder het genot van een kop koffie nemen we jullie huwelijksdag door en vertel ik jullie graag meer over Hanneke Bloem Fotografie. Samen bespreken we jullie wensen voor de bruidsfotografie en aan de hand daarvan ontvangen jullie een offerte. Een week voor jullie trouwdag plannen wij een afspraak om het definitieve draaiboek en de laatste belangrijke punten van jullie bruiloft door te nemen.

Preweddingshoot
Het is mogelijk om een pre-weddingshoot te plannen. Op een prachtige romantische buitenlocatie leren wij elkaar tijdens de pre-weddingshoot nog beter kennen. Ook is het voor jullie prettig om alvast te ervaren hoe het is om ‘het middelpunt’ te zijn.

De bruiloft
Jullie genieten en ík zoek voortdurend naar intense momenten. Een liefdevolle blik, een traan met emotie, kinderen die ravotten, een prachtige glimlach. Terwijl jullie samen jullie trouwdag beleven vang ik deze in een schitterend beeld.

Niet alleen emoties, maar ook de sfeer leg ik vast. Zoals jouw prachtige trouwjurk, het met zorg uitgezochte bruidsboeket, die stoere trouwauto en de feestelijke locatie met de kleurrijke bloemen. 

Hanneke Bloem Fotografie

Na de bruiloft
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Jullie zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar de eerste beelden. Daarom ontvangen jullie binnen een aantal werkdagen een preview van jullie geweldige dag. De complete bruidsreportage ontvangen jullie binnen zes weken.

Hanneke Bloem Fotografie

“Alweer bijna een jaar geleden werd de dag van ons leven vastgelegd door Hanneke en wat genieten we nog steeds van de foto’s!
Bij het zien van de foto’s herbeleven we de dag iedere keer opnieuw. Ze heeft alle momenten feilloos weten
vast te leggen met haar gevoel voor detail en perfectionisme. Naast haar professionele kijk op fotograferen is
Hanneke ook een super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.
Wij beleven Hanneke dan ook absoluut aan als fotograaf!”

– Rutger & Marjolein –

Hanneke Bloem Fotografie

Investering
Een bruiloft organiseren is heel gaaf, maar het kost ook veel tijd en energie. Daarom help ik jullie graag een handje. Om deze reden heb ik een aantal pakketten samengesteld die in overleg volledig aan jullie wensen aangepast kan worden.

De pakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren fotografie, een exclusief trouwalbum of een pre-weddingshoot.

Trouwalbum
Naast jullie trouwfotograaf ontwerp ik graag een mooi en exclusief trouwalbum voor jullie, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie bijzondere trouwdag. Iets waar jullie, jullie kinderen en kleinkinderen, jaren later nog van kunnen genieten. Lees hier meer over de prachtige handgebonden kwaliteitsalbums van Hanneke Bloem Fotografie.

Hanneke Bloem Fotografie

Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie al een trouwdatum? Check jullie trouwdatum en ik laat je snel weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Over Hanneke Bloem.

—-

Wat leuk dat je meer wilt weten over de fotograaf achter Hanneke Bloem Fotografie. Hanneke is mijn naam en ik mag een gezin zijn met mijn 3 liefsten. Mijn man, zoon en dochter.

Al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik dol op het vastleggen van momenten. Momenten die schattig zijn. Momenten die vol liefde zijn. Momenten met plezier. Ik wil ze zo graag blijven omarmen. Dit kan niet fysiek. Het leven draait in een sneltempo door. Daarom leg ik het graag vast in een beeld. Zo blijft de herinnering aan dat moment – van klein zijn, van liefde en het moment met plezier – levend.

Naast dat ik graag herinneringen fotografeer ben ik ook creatief. Mijn creativiteit kan ik echt laten gaan in het nabewerken van een fotoreportage. Hierin ‘speel’ ik met kleur, contrast, compositie enzo. Met ruim 15 jaar secretaresse-ervaring én omdat ik van mensen en liefdevolle momenten hou, was het voor mij in 2015 duidelijk. Mijn talenten ga ik inzetten voor een ander. Ik ga mijn eigen onderneming starten. Ik word fotograaf.

In de afgelopen jaren heb ik mij door ontwikkeld op het gebied van fotografie. Zo volgde ik de basisopleiding aan de fotovakschool, deed ik een workshop bruidsfotografie bij bruidsfotograaf Peter Lammers, een 1 op 1 mentoringssessie bij fotograaf Helga klein en een workshop Magie van het licht bij fotograaf Willie Kers. In 2018 volgde ik de opleiding Moment Design en werd ik intensief begeleid op het gebied van bruidsfotografie, door bruidsfotograaf Luther Hartog.

In mijn vrije tijd zoek ik samen met mijn gezin graag de natuur op. Maak ik graag reizen met hen, en ontdek ik al het moois in de wereld. Uiteraard niet zonder dit vast te leggen in beelden die ik altijd kan blijven omarmen.

—-

Ik maak voor jou, voor je man of vrouw, je gezin of voor jouw familie ook graag een beeldenreeks aan fijne momenten die je kan blijven herinneren.
Neem je contact met mij op?

Spring naar toolbar