Investering bruidsfotografie.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Jullie trouwdag wordt een dag om nooit te vergeten. Een dag vol geweldige momenten waaraan je later nog vaak terug zult denken. Zeker met de foto’s die ik als bruidsfotograaf voor jullie maak! Houden jullie van natuurlijk licht, frisse foto’s, puur én kleurrijk? En zoeken jullie een fotograaf die met spontaniteit en veel enthousiasme jullie bruidsreportage maakt? Bekijk dan de onderstaande 4 pakketten voor bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie.

850,-
5 uren bruidsfotografie
175 - 200 foto's
Luxe USB stick in bewaardoos
Mini album 15 x 15 cm
✿✿
1.100,-
8 uren bruidsfotografie
200 - 225 foto's
Luxe USB stick in bewaardoos
Mini album 15 x 15 cm
✿✿✿
1.250,-
10 uren bruidsfotografie
225 - 250 foto's
Luxe USB stick in bewaardoos
Mini album 15 x 15 cm
✿✿✿✿
1.400,-
12 uren bruidsfotografie
250 - 300 foto's
Luxe USB stick in bewaardoos
Mini album 15 x 15 cm

Alle pakketten zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland. Tarieven kunnen ieder moment worden gewijzigd.
Elk extra uur bruidsfotografie € 100,- (inclusief 25 bewerkte beelden)
Op bovengenoemde bruidsreportages zijn de algemene voorwaarden van Hanneke Bloem Fotografie van toepassing.

Preweddingshoot
Op een prachtige romantische buitenlocatie leren wij elkaar tijdens de pre-weddingshoot nog beter leren kennen. Ook is het voor jullie prettig om alvast te ervaren hoe het is om voor een fotocamera te staan. Ben je geïnteresseerd in een pre-weddingshoot? Informeer naar het speciale tarief in combinatie met het kennismakingsgesprek over bruidsfotografie.

Trouwalbum
Graag ontwerp ik een mooi en exclusief trouwalbum voor jullie, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie prachtige trouwdag. Iets waar jullie jaren later nog van kunnen genieten. Lees hier meer over de prachtige handgebonden kwaliteitsalbums van Hanneke Bloem Fotografie.

Beschikbaarheid
Gaan jullie trouwen in 2019 of 2020 en hebben jullie al een trouwdatum? Laat het me op tijd weten voordat jullie datum al geboekt is en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Spring naar toolbar