Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie.

Wow, jullie gaan trouwen! Jullie trouwdag. Een dag om nooit te vergeten! Een dag vól geweldige liefdesmomenten waaraan je later nog vaak terug zult denken. Zeker met de foto’s die ik als trouwfotograaf voor jullie maak! Met mijn fotocamera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment. Het resultaat is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die ertoe doen. Als trouwfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s.

Hanneke Bloem Fotografie

Voorbereiding
De voorbereiding begint met een vrijblijvende kennismaking in mijn woonplaats Zwolle. Onder het genot van een kop koffie nemen we jullie huwelijksdag door en vertel ik jullie graag meer over Hanneke Bloem Fotografie. Samen bespreken we jullie wensen voor de bruidsfotografie en aan de hand daarvan ontvangen jullie een offerte. Een week voor jullie trouwdag plannen wij een afspraak om het definitieve draaiboek en de laatste belangrijke punten van jullie bruiloft door te nemen.

Preweddingshoot
Het is mogelijk om een pre-weddingshoot te plannen. Op een prachtige romantische buitenlocatie leren wij elkaar tijdens de pre-weddingshoot nog beter kennen. Ook is het voor jullie prettig om alvast te ervaren hoe het is om ‘het middelpunt’ te zijn.

De bruiloft
Jullie genieten en ík zoek voortdurend naar intense momenten. Een liefdevolle blik, een traan met emotie, kinderen die ravotten, een prachtige glimlach. Terwijl jullie samen jullie trouwdag beleven vang ik deze in een schitterend beeld.

Niet alleen emoties, maar ook de sfeer leg ik vast. Zoals jouw prachtige trouwjurk, het met zorg uitgezochte bruidsboeket, die stoere trouwauto en de feestelijke locatie met de kleurrijke bloemen. 

Hanneke Bloem Fotografie

Na de bruiloft
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Jullie zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar de eerste beelden. Daarom ontvangen jullie binnen een aantal werkdagen een preview van jullie geweldige dag. De complete bruidsreportage ontvangen jullie binnen zes weken.

Hanneke Bloem Fotografie

“Alweer bijna een jaar geleden werd de dag van ons leven vastgelegd door Hanneke en wat genieten we nog steeds van de foto’s!
Bij het zien van de foto’s herbeleven we de dag iedere keer opnieuw. Ze heeft alle momenten feilloos weten
vast te leggen met haar gevoel voor detail en perfectionisme. Naast haar professionele kijk op fotograferen is
Hanneke ook een super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.
Wij beleven Hanneke dan ook absoluut aan als fotograaf!”

– Rutger & Marjolein –

Hanneke Bloem Fotografie

Investering
Een bruiloft organiseren is heel gaaf, maar het kost ook veel tijd en energie. Daarom help ik jullie graag een handje. Om deze reden heb ik een aantal pakketten samengesteld die in overleg volledig aan jullie wensen aangepast kan worden.

De pakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren fotografie, een exclusief trouwalbum of een pre-weddingshoot.

Trouwalbum
Naast jullie trouwfotograaf ontwerp ik graag een mooi en exclusief trouwalbum voor jullie, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie bijzondere trouwdag. Iets waar jullie, jullie kinderen en kleinkinderen, jaren later nog van kunnen genieten. Lees hier meer over de prachtige handgebonden kwaliteitsalbums van Hanneke Bloem Fotografie.

Hanneke Bloem Fotografie

Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie al een trouwdatum? Check jullie trouwdatum en ik laat je snel weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Friends in Kenya.

In maart 2011 reisden wij voor de eerste keer naar het prachtige Kenia om onze zoon in onze armen te sluiten. In verband met de adoptieprocedure woonden wij daar 6 maanden. Deze maanden stond voor ons in het teken van wennen en hechten, we werden er 1 gezin. Om boodschappen te doen hadden wij een taxichauffeur nodig en wij kwamen in contact met Kim. Een enthousiaste en vriendelijke man. Onze band werd sterker toen wij Kim vroegen om met zijn auto de omgeving van ons dorp te laten zien. We dronken samen een soda bij het strand en toen stelde Kim voor om zijn huis te laten zien, ons voor te stellen aan zijn vrouw Mama Joy en hun dochtertje Joy. We waren enorm onder de indruk van de lieve vrouw die ons welkom heette in hun kleine huisje. Het verschil tussen onze Westerse maatstaven en de Keniaanse cultuur was voor ons zo zichtbaar. We maakten kennis met kleine Joy, we kregen drinken aangeboden en we kletsen wat. We namen afscheid van Mama Joy en toen Kim met ons richting de gate van het compound reed, zag ik via mijn achteruitkijkspiegel dat Mama Joy de auto achterna rende. Ik opende mijn raam en ze zei: “laat gasten nooit met lege handen naar huis gaan.” We kregen een zachte doek waarmee je een baby kan inwikkelen. Het raakte mij enorm.

Vanaf dat moment ontstond er een nieuwe vriendschap. Regelmatig nodigden wij Kim, mama Joy en Joy uit voor een drankje of om bij ons te komen eten. Toen ons verblijf in Kenia er bijna op zat namen wij hen mee uit eten naar het restaurant waar wij bijna dagelijks kwamen. Voor ons zo gewoon. Voor hen een koninklijke maaltijd. Mama Joy liet weten dat het etentje nog mooier was dan haar bruiloft. We namen afscheid, niet wetende of we elkaar ooit weer zouden ontmoeten. Mama Joy verzekerde mij: als God het wil.

In 2014, net na de geboorte van Faith, het tweede dochtertje van Mama Joy en Kim reisden wij opnieuw naar Kenia. Dit keer mochten wij onze dochter in onze armen sluiten, waarna wij 1 jaar in Kenia woonden voor het adoptieproces. In dit jaar werd de band tussen mij en Mama Joy sterker. Regelmatig zochten wij elkaar op, speelden onze kinderen samen, maar werkten wij ook samen. Mama Joy had het nummer ‘Mtoto ni baraka‘ (kinderen zijn een zegen) geschreven en vertelde dat ze extra inkomsten voor haar gezin wilde genereren door het verkopen van haar muziek. Samen gingen wij de studio in voor de opname van haar eerste cd en planden wij momenten waarop wij de videoclip konden opnemen. Het was niet altijd makkelijk om 1 jaar lang in Kenia te wonen, maar door de power en de wilskracht die mijn vriendin Mama Joy uitstraalde werd ik geraakt. Ze is een groot voorbeeld voor mij.

Een droom kwam uit toen wij in februari 2019 voor een rootsreis met onze twee kinderen naar Kenia reisden. Opnieuw genoten wij van de indrukwekkende en prachtige Keniaanse cultuur. De cultuur, de geur, de warmte, de vriendelijkheid. Het is niet in woorden uit te leggen. Nog geen dag in Kenia en we zochten Mama Joy op in haar winkeltje. Met een temperatuur van 30 graden én kippenvel omarmden wij elkaar na 3,5 jaar weer. Wat was het fijn om elkaar weer te zien en te kunnen aanraken. In de korte tijd die we hadden hebben we elkaar veel opgezocht en hebben wij veel kunnen bespreken.

Als fotograaf en vriendin van leek het mij onwijs waardevol om het gezin van Mama Joy te verrassen met een fotoshoot. In 2011 en in 2014/2015 reed ik bijna dagelijks langs een vervallen hotel, aan de rand van de beach road. Hoewel het strand ook geen verkeerde shootlocatie is, dit hotel zou het 100% gaan worden! Het is er robuust, en de kleuren…. wauw! We planden een moment in de vroege ochtend om 8 uur. Qua temperatuur leek mij dat het verstandigst, en daarnaast wou ik ook Kim niet weerhouden van zijn taxi opdrachten en dus zijn inkomsten.

Wat was het gaaf! Ondanks dat ik in het Engels moest communiceren lukte het goed om Moment Design toe te passen. Het was heel gezellig, ik gaf passende invites en daarmee werd de sfeer nog fijner én de foto’s GE WEL DIG! Lieve Mama Joy, bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Je inspireert mij door jouw doorzettingsvermogen en jouw wilskracht. Big hug!

INTERESSE >

© Hanneke Bloem Fotografie I Natuurlijk licht, fris, puur én kleurrijk I Met spontaniteit en veel enthousiasme gemaakt.

Spring naar toolbar