Bruidsfotografie bij Hanneke Bloem Fotografie.

Wow, jullie gaan trouwen! Jullie trouwdag. Een dag om nooit te vergeten! Een dag vól geweldige liefdesmomenten waaraan je later nog vaak terug zult denken. Zeker met de foto’s die ik als trouwfotograaf voor jullie maak! Met mijn fotocamera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment. Het resultaat is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die ertoe doen. Als trouwfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s.

Hanneke Bloem Fotografie

Voorbereiding
De voorbereiding begint met een vrijblijvende kennismaking in mijn woonplaats Zwolle. Onder het genot van een kop koffie nemen we jullie huwelijksdag door en vertel ik jullie graag meer over Hanneke Bloem Fotografie. Samen bespreken we jullie wensen voor de bruidsfotografie en aan de hand daarvan ontvangen jullie een offerte. Een week voor jullie trouwdag plannen wij een afspraak om het definitieve draaiboek en de laatste belangrijke punten van jullie bruiloft door te nemen.

Preweddingshoot
Het is mogelijk om een pre-weddingshoot te plannen. Op een prachtige romantische buitenlocatie leren wij elkaar tijdens de pre-weddingshoot nog beter kennen. Ook is het voor jullie prettig om alvast te ervaren hoe het is om ‘het middelpunt’ te zijn.

De bruiloft
Jullie genieten en ík zoek voortdurend naar intense momenten. Een liefdevolle blik, een traan met emotie, kinderen die ravotten, een prachtige glimlach. Terwijl jullie samen jullie trouwdag beleven vang ik deze in een schitterend beeld.

Niet alleen emoties, maar ook de sfeer leg ik vast. Zoals jouw prachtige trouwjurk, het met zorg uitgezochte bruidsboeket, die stoere trouwauto en de feestelijke locatie met de kleurrijke bloemen. 

Hanneke Bloem Fotografie

Na de bruiloft
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Jullie zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar de eerste beelden. Daarom ontvangen jullie binnen een aantal werkdagen een preview van jullie geweldige dag. De complete bruidsreportage ontvangen jullie binnen zes weken.

Hanneke Bloem Fotografie

“Alweer bijna een jaar geleden werd de dag van ons leven vastgelegd door Hanneke en wat genieten we nog steeds van de foto’s!
Bij het zien van de foto’s herbeleven we de dag iedere keer opnieuw. Ze heeft alle momenten feilloos weten
vast te leggen met haar gevoel voor detail en perfectionisme. Naast haar professionele kijk op fotograferen is
Hanneke ook een super fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.
Wij beleven Hanneke dan ook absoluut aan als fotograaf!”

– Rutger & Marjolein –

Hanneke Bloem Fotografie

Investering
Een bruiloft organiseren is heel gaaf, maar het kost ook veel tijd en energie. Daarom help ik jullie graag een handje. Om deze reden heb ik een aantal pakketten samengesteld die in overleg volledig aan jullie wensen aangepast kan worden.

De pakketten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren fotografie, een exclusief trouwalbum of een pre-weddingshoot.

Trouwalbum
Naast jullie trouwfotograaf ontwerp ik graag een mooi en exclusief trouwalbum voor jullie, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie bijzondere trouwdag. Iets waar jullie, jullie kinderen en kleinkinderen, jaren later nog van kunnen genieten. Lees hier meer over de prachtige handgebonden kwaliteitsalbums van Hanneke Bloem Fotografie.

Hanneke Bloem Fotografie

Gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie al een trouwdatum? Check jullie trouwdatum en ik laat je snel weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Certificering Moment Design.

Yeah, ik ben geslaagd voor de opleiding Moment Design! Zo super tof! Mag ik je er iets meer over vertellen?

Een aantal jaren geleden kwam ik via mijn vriendin Ruth in contact met Moment Design, een methode dat er voor zorgt dat een beeld meer betekenis krijgt en pure emoties laat zien. Door de juiste connectie te creëren die ontstaat tussen de fotograaf en de mensen vóór de camera krijgt de foto meer betekenis. In het begin was ik sceptisch over deze manier van werken. Ik voelde mij goed bij wat ik al deed; plezier maken tijdens de fotoshoots. Toch begon ik langzaam te verlangen naar meer afwisseling, creativiteit en verschillende emoties tijdens de fotoshoot. Toen de opleiding in 2018 in het Nederlands werd aangeboden was ik om! Ik volgde de introductie cursus en aansluitend de opleiding welke ik succesvol afrondde in december 2018.
Alleen de certificering stond nog op mijn to do list. Ik heb 5 verschillende fotoreportages in moeten leveren waarbij de methode van Moment Design is toegepast. Daarnaast kreeg ik een overhoring van de theorie en werd ik live beoordeeld tijdens loveshoot. En dat in storm, regen, blubber en kou! Maar de foto’s zijn zo warm geworden. Vol met liefde en emoties.
Mijn eindgesprek vond vanmorgen plaats. Tijdens dit gesprek kreeg ik te horen dat ik mijzelf nu ook “Gecertificeerde fotograaf Moment Design” mag noemen. Yes, geslaagd!

Wil jij dat ook? Een fotoreportage met betekenis? Met lol en plezier? Boek een fotoshoot bij Hanneke Bloem Fotografie.
Vraag het magazine aan of boek een fotoshoot via het contactformulier.

© Hanneke Bloem Fotografie I Natuurlijk licht, fris, puur én kleurrijk I Met spontaniteit en veel enthousiasme gemaakt.

Spring naar toolbar