Certificering Moment Design.

Yeah, ik ben geslaagd voor de opleiding Moment Design! Zo super tof! Mag ik je er iets meer over vertellen?

Een aantal jaren geleden kwam ik via mijn vriendin Ruth in contact met Moment Design, een methode dat er voor zorgt dat een beeld meer betekenis krijgt en pure emoties laat zien. Door de juiste connectie te creëren die ontstaat tussen de fotograaf en de mensen vóór de camera krijgt de foto meer betekenis. In het begin was ik sceptisch over deze manier van werken. Ik voelde mij goed bij wat ik al deed; plezier maken tijdens de fotoshoots. Toch begon ik langzaam te verlangen naar meer afwisseling, creativiteit en verschillende emoties tijdens de fotoshoot. Toen de opleiding in 2018 in het Nederlands werd aangeboden was ik om! Ik volgde de introductie cursus en aansluitend de opleiding welke ik succesvol afrondde in december 2018.
Alleen de certificering stond nog op mijn to do list. Ik heb 5 verschillende fotoreportages in moeten leveren waarbij de methode van Moment Design is toegepast. Daarnaast kreeg ik een overhoring van de theorie en werd ik live beoordeeld tijdens loveshoot. En dat in storm, regen, blubber en kou! Maar de foto’s zijn zo warm geworden. Vol met liefde en emoties.
Mijn eindgesprek vond vanmorgen plaats. Tijdens dit gesprek kreeg ik te horen dat ik mijzelf nu ook “Gecertificeerde fotograaf Moment Design” mag noemen. Yes, geslaagd!

Wil jij dat ook? Een fotoreportage met betekenis? Met lol en plezier? Boek een fotoshoot bij Hanneke Bloem Fotografie.
Vraag het magazine aan of boek een fotoshoot via het contactformulier.

© Hanneke Bloem Fotografie I Natuurlijk licht, fris, puur én kleurrijk I Met spontaniteit en veel enthousiasme gemaakt.

Spring naar toolbar